Slogen

Slogen er sammen med Skåla en av Sunnmørsalpenes mest kjente topper. Vel oppe vil du forstå hvorfor. 

Dagstur til Trollstigen

En flott kjøretur hvor du får oppleve vakker natur med mulighet for gode matopplevelser på veien.

Gondoltur til Roaldshorn

Gondolen, som går opp mot Roaldshorn (1230 m.o.h.) tar besøkende fra 400 m.o.h., opp til toppstasjonen og det spektakulære utsiktspunktet på 1062 moh.

Saksa

La deg ikke lure av at Saksa er en av de laveste toppene i området. Plasseringen gjør at utsikten til fjord og fjell er spektakulær.

Kleiedalsfjellet & Roaldshorn

En tur til Kleivdalsfjellet og Roaldshorn er den perfekte dagstur for deg som ønsker en lengre tur, men ikke en alt for krevende.

Molladalen & bladet

Molladalen ligger nord på Ørstahalvøya på Sunnmøre. Molladalen er ikke en fjelltopp, men er en flott plass for å oppleve fjelltoppene nedenfra.

Straumshornet

Straumshornet er et kjent, karakteristisk og flott fjell med en luftig topp, i Sykkylven Kommune.

Dregetua

Turen er ikke bare en flott naturopplevelse, men også en litt mer utfordrende tur som passer for hele familien.

Den Trondjemske postvei

Turen på Den Trondhjemske postvei starter ved parkeringsplassen i Herdalen. Her vil du finne en grusvei og et stort skilt merket «Den Trondhjemske postvei».

Nykjen

Nykjen er en flott tur som passer både store og små. På toppen kan du nyte en fantastisk utsikt mot Strandadalen, fjellene Storhornet og Leirvasshornet.

Svartevatnet

Dette er en flott fottur som går langs grensen mellom Stranda og Sykkylven, og byr på fantastisk utsikt.

Ansok

Startpunktet for turen er parkeringsplassen ved den nedlagte møbelfabrikken på Ringset.

Stavsenghytta

Turen til Stavsenghytta er en kort tur med flott utsikt over Storfjorden. Du kan starte turen ved å følge den merkede skogsveien fra parkeringsplassen.

Overåsætra

Startpunktet for turen er en parkeringsplass, og man følger fylkesveien ca 100 meter innover før man tar av opp på den gamle seterveien.

Holemyrane rundt

Turen «Holemyrane rundt» starter med en stigning fra ca 250-450 meter over havet. Den passer godt som en formiddags-, ettermiddags- eller kveldstur.

Liahornet

Opplev majestetisk utsikt over det fjellrike landskapet i hjertet av Storfjord.

Ansokhornet

Turen starter på parkeringsplassen ved den nedlagte møbelfabrikken på Ringset. Følg fylkesveien oppover ca 100 meter, og ta deretter av til venstre til bygdeveien på Ringset.

Blåtinden

Turen til Blåtinden gir en storslått panoramautsikt over fjell og fjord i indre Storfjorden.

Fosseråsa

Turen «Fosseråsa» er den første turstien i Norge som ble autorisert som Nasjonal turiststi i 2019.

Ansokhornet

Turen starter på parkeringsplassen ved den nedlagte møbelfabrikken på Ringset. Følg fylkesveien oppover ca 100 meter, og ta deretter av til venstre til bygdeveien på Ringset.

Geitfonnegga i Geiranger

Geitfonnegga er en flott tur i Geiranger-området med jevn og til dels bratt stigning hele veien. Fra toppen får man en fantastisk utsikt både ut over fjorden og innover Geirangerbygda.

Vinsåshornet

Turen til Vinsåshornet byr på en spektakulær og imponerende utsikt. Startpunktet for turen er ved Hole Hytteutleige ved Vesteråsvegen.

Gapahuken Holten

Turen tar deg med til en fantastisk utsikt over Hellesylt sentrum og oppover bygda. Den er relativt kort, men med noe stigning.

Lianibba

Dette er en skredsikker og flott tur som man kan gå både med randonee-/telemarkutstyr og med fjellski. På toppen er det fantastisk utsikt med hvite topper overalt!

Ljøsetra frå Ljøen

Dette er en nydelig tur som tar deg med på en del av Den Trondhjemske postvegen. Turen starter ved utsiktsplatået og parkeringen på Ljøen og går ned til havnivå.

Steimsnibba frå Karbø

Steimsnibba er en imponerende fjelltopp som ruver over Hellesylt. Turen til toppen byr på en variert opplevelse, med en sæter, vakker løvskog og flott utsikt over Sunnylvsfjorden.

Hornindalsrokken

Hornindalsrokken (1526 moh)er en av Norges flotteste fjellturer og byr på spektakulær natur og en fantastisk utsikt.

Flosteinsnibba

Flosteinsnibba er den høyeste toppen i området mellom Strandadalen og Sunnylvsfjorden og byr på spektakulære utsiktspunkter mot Åkneset og Oaldsbygda.

Kvitegga (Volda)

Kvitegga er det høyeste fjellet i Volda kommune og er et populært skiturmål på våren. Turen byr på en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjelltoppene.