Hyttehola

Turen går til den søndre delen av lysløypa, og har en jevn stigning som passer for alle aldersgrupper.

Vanskelighetsgrad

Enkel

Lengde

0,82 km

Tidsbruk

25 min

Sesong

Vinter

Turdetaljer

Ruteskildringen for turen starter ved tråkkemaskingarasje ved parkeringsplassen i Hyttehola, derfra løper du ned til lysløypa. Det er skilt som viser retningen mot søndre halvdel av lysløypa. Følg løypa til turmålet som ligger ved enden av traseen.

Tilkomst og parkering er på en stor parkeringsplass ved fleirbruksannlegget i Hyttehola. Det er en vipps-løsning for parkering.

Turen er en skitur i grønn løype. Lengden er 0,82 km en vei med en stigning på 37 meter. Forventet tidsbruk er 25 minutter, og turen kan tas om vinteren. Hele turen i lysløypa har sitt høyeste punkt på 417 moh. Merkingen av turen er både skiltet og merket, og det er mobildekning langs hele ruten.

Underlaget på turen er preparert med tråkkemaskin og har en lengde på 1,63 km. Fleirbruksannlegget har også en skytebane som er lite brukt om vinteren, så det kan være lurt å se etter rødt flagg.

Book overnatting

Finn en hytte i nærheten

Utforsk opplevelsene Stranda tilbyr

Gondoltur til Roaldshorn

Gondolen, som går opp mot Roaldshorn (1230 m.o.h.) tar besøkende fra 400 m.o.h., opp til toppstasjonen og det spektakulære utsiktspunktet på 1062 moh.

Dagstur til Trollstigen

En flott kjøretur hvor du får oppleve vakker natur med mulighet for gode matopplevelser på veien.

Lievarden

Lievarden er en tur som passer for de fleste, både for de minste og for de som ønsker seg en lett tur. 

Norwegian