Haugsetsætra i Geiranger

Turen til Haugsetsætra i Geiranger er en kort tur på ca 2 kilometer tur-retur. Ved turmålet kan du nyte en flott utsikt inn til Geiranger.

Vanskelighetsgrad

Enkel

Lengde

1 km

Tidsbruk

1 t

Sesong

Vinter/Vår

Om turen

Turen til Haugsetsætra i Geiranger er en kort tur på ca 2 kilometer tur-retur. Ved turmålet kan du nyte en flott utsikt inn til Geiranger. Stigningen fra start til turmålet er omtrent 30 meter.

For å komme til startpunktet, krysser du Fv 63 fra parkeringsplassen på Korsmyra. Det er et StikkUt-skilt ved krysset som markerer starten på turen. Du følger de oppkjørte løypene til turmålet. Hvis det er to spor, skal du bruke sporet til venstre. Vær forsiktig når du krysser Fv 63 på returen.

Turen er en skitur og markert med grønn løype. Den er omtrent 1 kilometer lang en vei, med en stigning på 50 meter. Forventet tidsbruk er 1 time tur-retur. Turen kan gjennomføres om vinteren og våren. Det høyeste punktet du kommer til er 650 meter over havet. Løypen er skiltet, og det er mobildekning tilgjengelig.

Pass på å ha riktig utstyr og klær tilpasset vær- og føreforholdene. Ta med kart og kompass for å kunne navigere underveis. Nyt den vakre utsikten mot Geiranger mens du går mot Haugsetsætra!

Book overnatting

Finn en hytte i nærheten

Utforsk opplevelsene Stranda tilbyr

Gondoltur til Roaldshorn

Gondolen, som går opp mot Roaldshorn (1230 m.o.h.) tar besøkende fra 400 m.o.h., opp til toppstasjonen og det spektakulære utsiktspunktet på 1062 moh.

Dagstur til Trollstigen

En flott kjøretur hvor du får oppleve vakker natur med mulighet for gode matopplevelser på veien.

Jugendbyen Ålesund

Gå de 418 trappene fra byparken og opp til byfjellet Aksla. Du får da utsikt over hele Ålesund by. Her kan du kjøpe deg noe godt fra kaféen Fjellstua og nyte utsikten.