Book direkte

Norgesferie? Kortreist – men pengene reiser langt

Vi setter ekstra pris på om du booker direkte på våre websider.

Visste du at når du booker overnatting via eksterne bookingsider på internett, fremfor hotellenes egne sider, så sender du penger ut på tur i Europa? Eller i mange tilfeller verden rundt. Før bookingen din kommer tilbake til oss er 15-30 % av pengene borte. Vi har da vi mindre penger å bruke på ditt opphold.

Book kortreist, book direkte. 

Det lønner seg å booke direkte – både for oss og deg!

For oss lønner det seg fordi vi kan da bruke 15-30 % av prisen du betaler til å gi deg en bedre opplevelse. Fremfor å betale provisjon (altså en del av beløpet du betaler) til den eksterne nettsiden du valgte å booke via.

Derfor lønner det seg å booke direkte bådee for oss og deg 

Det er flere enkle grunner for dette:

  1. For det første får du alltid de beste prisene overnattingsprisene via vår nettside; visitstranda.com og strandaferiesenter.no. Ja, det skulle vel egentlig bare mangle, men det er overraskende mange gjester som ikke er klar over dette. Vi er såpass lojale mot prinsippet “de beste prisene på overnatting får du hos oss” at vi gir deg 300,- NOK i avslag om du finner en bedre deal et annet sted (dette refunderes da etter du har booket hos oss).
  2. For det andre får du alle fordeler når du booker direkte. Det vil si at ved å booke direkte hos oss, har du de beste og mest fleksible endring- og kanselleringsrettighetene.
  3. På visitstranda.com og strandaferiesenter.no tipser vi deg til hva du kan gjøre i området. Vi har tips som gjør at du har noe nytt å gjøre hver dag i flere uker.
  4. Sist, men ikke minst, gjør det kommunikasjonen mellom deg og oss enklere. Når du booker via andre kanaler er det lett for at informasjon forsvinner på veien. Reiser du for eksempel med barn, kan hotellet kontakte deg i forkant av oppholdet for å sørge for at rommet dere skal få møter behovene deres, dersom du har booket direkte. 

Les gjerne hva reiselivsjournalist Odd Roar Lange som driver “thetravelinspector.no” skriver på bloggen sin. (Dette er ikke et betalt samarbeid, vi bare liker tydeligheten i budskapet hans og ønsker å fremme dette) NHO reiseliv har også en artikklel om å booke direkte her.

Du er prioritert foran andre gjester ved inn- og utsjekk

Vi ser frem til å ønske deg velkommen ved ditt neste opphold, både fysisk og digitalt. Faktisk så kan vi nesten ikke vente – vi gleder oss sånn! 

Velkommen til oss :-)

Her kan du booke direkte hos oss:

Del denne siden: 

Søk og bestill overnatting